BETINGELSER

Levering

Leveringstiden er i de fleste tilfælde 2- 7 hverdage, langt de fleste bestillinger forlader vores lager samme dag eller dagen efter bestillingen er afgivet.

Der vil være varer der vil have en længere leveringstid, da de skal produceres først feks. sommerhatte.

Skulle din levering blive forsinket, fremsendes der en besked via e-mail hurtigst muligt. HUSK at der ved nogle produkter vil være en lidt længere leveringstid end normalt. Dette vil altid være nævnt i produktbeskrivelsen, som er placeret under billedet på produktet.
Bestilles der både et normalt produkt sammen med et andet produkt, hvor den særlige leveringstid står nævnt i produktbeskrivelsen, bliver hele orderen sendt på én gang. (Andet kan dog aftales ved at kontakte Elisabeth Müller Smykker på telefon eller mail.)Reklamationer 

Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer eller, hvis du ved modtagelsen opdager at en vare er behæftet med fejl, bedes du hurtigst muligt kontakte os på e-mail: mail@elisabethmuller.dk eller telefon 40352546/ 40352543 for at få afklaret dit problem. 

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunde og kan kun opfordre dig til at tage kontakt, hvis der er problemer med de varer du har købt.
Købelovens reklamationsret betyder at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd (Se afsnit om smykkepleje i topmenu).


Når du returnere varen bedes du vedlægge flg:
 - Beskrivelse af varen
 - Din kvittering med navn, adresse og evt. bankoplysninger som varens værdi kan overføres til.


Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 
Husk altid at sende varen retur i forsvarlig emballage.


Fortrydelses/bytte-ret 

VED FORTRYDELSE, FEJL ELLER MANGLER YDER VI 14 DAGES FULD RETURRET EFTER VARENS MODTAGELSE.
NÅR VAREN RETURERES KAN DETTE KUN SKE, HVIS VAREN LEVERES I SAMME STAND, SOM DA DU MODTOG DEN. NÅR DU UDNYTTER FORTRYDELSESRETTEN SKAL DU SELV BETALE FRAGTOMKOSTNINGER.
DU KAN RETURNERER PÅ FLG. MÅDER:

-NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN - POSTDANMARK SENDER HEREFTER VAREN RETUR.

-SENDE DEN TIL ELISABETH MÜLLER SMYKKER:

Elisabeth Müller 
Kirkestræde 6 
3730 Nexø

HEREFTER REFUNDRES DEN SAMLEDE KØBESUM INCL. FRAGT. BELØBET KAN OVERFØRES TIL DIN BANK ELLER BETALINGSKORT. 


BEMÆRK :
- HVIS BETINGELSERNE FOR FRAGTFRI LEVERING VED RETURNERING AF ET PRODUKT IKKE LÆNGERE ER OPFYLDT, SKAL DU BETALE FRAGT FOR DEN DEL AF KØBET, SOM DU BEHOLDER.

VED RETURNERING AF EN VARE SKAL KVITTERING ELLER KOPI AF DENNE VEDLÆGGES/MEDBRINGES. KVITTERINGEN ER MODTAGET PÅ DEN OPGIVET MAILADRESSE - DERUDOVER ER FORBRUGERAFTALELOVEN GÆLDENDE.


Tilbud/udsalg

Under kategorien tilbud/udsalg, hvor der er stærkt nedsatte varer, gør vi opmærksom på at der kan forekomme udgåede modeller. Hvis der er tale om 2. sorterings varer eller varer med små ubetydelige fejl vil det altid være beskrevet.


Fejl og mangler 

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl og stavefejl samt leveranceændringer fra vore leverandører som vi ikke kan kontrollere.

Elisabeth Müller støtter World Animal protection
 
 
 
Elisabeth Müller Smykker | CVR: 27591647 | Kirkestræde 6, 3730 Nexø - Danmark | Tlf.: 40352546 | mail@borntik.dk